Business simulation

Steeds vaker zetten organisaties business games in. Business games maken leren aantrekkelijk.
Ze zijn een effectief middel om in korte tijd meer expertise, inzicht en ervaring te verkrijgen.
De Hotelgame® is een innovatieve business game, met meerdere toepassingsgebieden.

Deze wijze van trainingen, kennis delen en ervaringen op doen samen met uw collega’s is erg sterk in opkomst. Wij hebben zeer goede ervaringen op dit gebied en met de “Hotelgame”

Hier treft u de link aan naar de Hotelgame®.

Beknopte inhoud- en opzet van de Hotelgame®

Bij de Hotelgame leert men succesvol omgaan met veranderende situaties. In de game krijgen de deelnemers – als medewerker van een goedlopend hotel – te maken met verschillende gebeurtenissen die zich binnen de hotelwereld kunnen voordoen.

Gebeurtenissen waar zij adequaat op moeten inspelen, vanuit hun rol en verantwoordelijkheid.

Om de uitdagingen het hoofd te bieden moeten de deelnemende teams tot nieuwe afspraken komen, strategieën uitdenken, innovatieve oplossingen aandragen en verbeterprocessen implementeren.

Tijdens het spel leren de deelnemers hoe ze met hun teamrol en hun verantwoordelijkheden kunnen omgaan. Oplossingsgericht leren communiceren en effectief met elkaar samenwerken staan daarbij centraal.

Door de spelelementen, de speelwijze en de terugkoppeling naar de dagelijkse praktijk levert de Hotelgame een blijvende verbetering aan de prestaties en effectiviteit van personen en teams, wat zich doorvertaald in de resultaten van organisaties.

 

Voor meer informatie over Business simulation, en of de inzet ervan, kunt u – vanzelfsprekend vrijblijvend – contact met ons opnemen.